PHILIPS KEUKENMACHINE KOPEN?

Ben je aan het kijken naar een Philips keukenmachine of staafmixer? Op deze pagina leer je het merk nog beter kennen en ontdek je welke verschillende keukenapparatuur van Philips er te verkrijgen zijn.

Populaire Philips foodprocessors

Met een focus op duurzaamheid, innovatie en diepgaand inzicht zet Philips zich al sinds 1891 in om consumenten oplossingen te bedenken. De keukenmachines van Philips zijn voorzien van de meest geavanceerde technologieën en innovaties, zodat deze jou telkens weer doen verrassen op het gebied van kwaliteit en prestaties. Met meer dan 100 jaar ervaring en kennis weet Philips als geen ander hoe het praktische antwoorden moet vertalen naar het hedendaags leven.

Philips keukenmachine en foodprocessors in 2022

Doordat Philips steeds hun producten blijft vernieuwen en dus meegaat met de huidige ontwikkelingen, is het kopen van een keukenmachine of foodprocessor van Philips een goede keus. Koop je een Philips keukenmachine, dan koop je een krachtig en praktisch keukenhulp dat er nog eens stijlvol uitziet.

Philips biedt voor een groot deel in haar assortiment foodprocessors aan. Het voordeel ten opzichte van zogenoemde keukenmachines is dat de foodprocessors een aantrekkelijke prijs hebben. Er is een klein verschil tussen een keukenmachine en foodprocessor. Een keukenmachine wordt veelal gebruikt voor het mengen en kneden van ingrediënten, terwijl een foodprocessor handig is voor het op hoge snelheid verwerken van producten.

Philips Viva HR7510/10

Afhankelijk van jouw wensen kan een foodprocessor van Philips een ideale uitkomst zijn voor het (dagelijks) verwerken van jouw ingrediënten. Als voorbeeld nemen wij de Philips foodprocessor van de Viva-serie.

Deze foodprocessor is met een krachtig vermogen van 800 Watt een ideale hulp om jouw ingrediënten dagelijks mee te verwerken. Zelfs harde groenten zijn geen probleem voor deze foodprocessor. Het resultaat van deze foodprocessor is geweldig door de handige en praktische werking van dit apparaat. Voor het snijden, hakken en raspen is de Philips Viva een betrouwbare keus en een echte alles-in-één-apparaat.

Populaire Philips staafmixers

Vind je een keukenmachine net buiten het budget vallen of heb je gewoonweg niet zoveel functionaliteiten nodig? Dan biedt Philips als een alternatief ook staafmixers aan. De staafmixers zijn ideaal voor het verwerken van ingrediënten op hoge snelheid, zodat jij binnen no-time jouw favoriete maaltijden voorbereid. 

Staafmixers hebben een lagere prijskaartje dan keukenmachines, maar dat komt omdat deze minder functies hebben en minder geavanceerd zijn. Toch zijn staafmixers geliefd bij hen die uitsluitend ingrediënten willen verwerken. Ben je dus een fanatieke bakker? Dan is een keukenmachine een betere optie. Het is afhankelijk van jouw eisen of je kiest voor een keukenmachine of staafmixer. 

Een keukenmachine of staafmixer kopen

Het maakt niet uit waar je voor gaat, met een Philips keukenmachine of staafmixer heb je een betrouwbare en kwalitatieve keukenhulp waar je jarenlang plezier van zult hebben. Het bereiden van al jouw maaltijden wordt met de keukenapparaturen van Philips een eenvoudige taak.

Winkelwagen